Володимир Зеленський: «Ми з Оленою Кравець завжди були разом, навіть у пологовому будинку»

У новому випуску розважального шоу «Вечірній Київ» показали, як проходила вагітність Олени Кравець очима її колеги Володимира Зеленського.

Поділитися:

Олена Кравець: «Двійня перевернула все моє життя догори ногами»Незамінна акторка студії Квартал 95, а віднедавна молода матір трьох дітей, повернулася на сцену і активно продовжує займатися професійною діяльностю.

Вперше після народження двійні, Катерини та Івана, глядачі побачили Олену Кравець на зйомках півфіналу гумористичної передачі «Ліга сміху», де акторка увійшла до складу журі та стала тренером двох команд.

Я з пологового будинку двох дітей винесла, що, думаєте, я дві команди у фінал не витягну? – пожартувала Олена.

На півфіналі «Ліги сміху» Олена пожартувала, що повернутися у форму після народженняЯк Олена Кравець повернулася у форму після вагітності їй допомогла також підтримка колег по знімальному майданчику. Зокрема, Володимир Зеленський, який приглядав за малюками, поки мама була на сцені.

У новому випуску розважального шоу «Вечірній Київ» Володимир Зеленський у жартівливій манері розповів, як проходила вагітність Олени Кравець.

Олені протягом довгого часу вдавалося приховувати свою вагітність, однак в певний момент ми здивувалися, що в гастрольний райдер хтось додав солені огірки, малинове вареня, кров’янку і сардини.

Володимир Зеленський каже, що Олена і справді незамінна в команді, тому ліпше б завагітнів хтось із чоловічого складу Кварталу 95. Однак, якщо вже так трапилося, колеги вирішили постійно підтримувати Кравець.

Ми не відходили від Олени ні на крок, хоч вона кричала, щоб ми йшли геть. Ми розповідали анекдоти, хоч вона благала замовкнути, щоб спокійно народити, – жартує Зеленський.

Читайте також відверте зізнання Олени Кравець про те, як материнство змінило її життя.