Володимир Зеленський: "Ми в принципі не можемо бути проти російського народу"

Володимир Зеленський: "Ми в принципі не можемо бути проти російського народу"

Лідер "Кварталу 95" розповів, як політична ситуація вплинула на його творчість

Поділитися:

Днями лідер "Кварталу 95" Володимир Зеленський разом із друзями-гумористами дав концерт у Донецьку. Перед виступом відомий комік поспілкувався з журналістами й розповів, як політична ситуація вплинула на його творчість. Зокрема, шоумен зізнався, що не вважає жарти "Кварталу" відверто антиросійськими, пише kp.ua.

"Вони проукраїнські. Ви розумієте, що ми в принципі не можемо бути проти російського народу? Відносини правління Росії з Україною вилилися на нас із вами. Наша позиція не за правління України, а за український народ і точно не проти російського народу, а проти російського правління. Наша позиція – ми українці, це наша країна, багатонаціональна. Ставлення до російського правління ми висловлюємо відкрито і вважаємо, що це важливо", - переконаний Зеленський.

Окрім того, комік розповів, що у "Вечірньому Кварталі" лунатимуть жарти про всіх нинішніх політиків і додав, що найближчим часом персонаж Януковича зі сцени не зникне.

"Наш Янукович поки на сцені, на екрані – цвіте й пахне. У нього ще буде два геніальних номери. Ні, краще сказати – смішних", - заінтригував Зеленський.

Нагадаємо, що новий випуск "Вечірнього Кварталу" глядачі "1+1" побачать уже цієї суботи о 20.15.