Володимир Зеленський перевірить знання глядачів про українську столицю

Володимир Зеленський перевірить знання глядачів про українську столицю

Цієї п'ятниці о 21:00 на "1+1" стартує новий сезон розважального шоу "Кварталу 95" "Вечірній Київ".

Поділитися:

Цієї п'ятниці о 21:00 на "1+1" стартує новий сезон розважального шоу "Кварталу 95" "Вечірній Київ".

Традиційно на глядачів чекатиме неперевершений гумор Володимира Зеленського й Валерія Жидкова, тепла компанія їхніх зіркових гостей і веселі розіграші знаменитостей. Із-поміж нового – інтерактивна рубрика "Випадковий гість", у якій ведучі в режимі реального часу спілкуватимуться з перехожими на вулицях столиці, пише mediananny.com. До спеціально встановлених камер підходитимуть люди, які відповідатимуть на кілька питань про Київ (наприклад, коли і на скільки перекривають Хрещатик чи що тримає в руках Берегиня на Монументі Незалежності). Словом, тепер програма буде не лише розважальною, а й пізнавальною.

У новому сезоні "Вечірнього Києва" ведучі проекту відчинятимуть двері своєї студії для популярних українських виконавців. Так,  Зеленський і Жидков уже встигли розіграти Настю Каменських і покепкувати над її творчою половинкою Потапом.

"Ми з Потапом старі добрі друзі. Він - старий, ми з Валерою - добрі", - пояснив глядачам Володимир.

Дотепів гумористів вистачило і на інших гостей, зокрема Віктора Бронюка з гурту "Тік", колектив MOZGI Entertainment, а також Олексія Вертинського і Віталія Козловського.

Не пропустіть прем'єру нового сезону "Вечірнього Києва" о 21:00 на "1+1".