Володимир Зеленський розповів, хто допомагає йому виховувати дітей

Володимир Зеленський розповів, хто допомагає йому виховувати дітей

Зірковим українським родинам, у яких зростають маленькі діти, нерідко доводиться звертатися по допомогу до нянь.

Поділитися:

Зірковим українським родинам, у яких зростають маленькі діти, нерідко доводиться звертатися по допомогу до нянь. Так, керівник "Кварталу 95" Володимир Зеленський не бачить нічого дивного в такій тенденції і сам звертається до помічниць. Правда, робить це вкрай рідко, адже вихованням дітей переважно займається дружина.

"Няня у нас є, але така, що приходить. Воджу до лікаря, укладаю спати, купаю я. А ось гуляє няня, коли мене немає вдома. Також нам допомагає бабуся. Головні вимоги до няні - вік за сорок, з досвідом, а ось вища освіта необов'язково", - прокоментувала виданню vesti.ua дружина Володимира Зеленського Олена.

А ось переможець "Голосу країни" Іван Ганзера, який у лютому вперше став батьком, не наважується доручати свою доньку незнайомим людям.

"Максимум, що можемо собі дозволити в разі, якщо з дружиною обоє у справах, - допомогу бабусь. Ми з Олею прихильники того, що з дитиною треба проводити більше часу, тому я беру 7-місячну Соню з собою і на студію звукозапису, і на гастролі. А ще на мені – візити до педіатра та лазневі процедури. Просто у мене досвід є - я няньчив дітей брата і сестри, які в дитинстві носилися зі мною", - розповів Ганзера.