Вперше в Україні проморолик для програми "Інспектор Фреймут" був відзнятий одним кадром

Вперше в Україні проморолик для програми "Інспектор Фреймут"  був відзнятий одним кадром

Команда "1+1" поділилася подробицями роботи над промороликом другого сезону

Поділитися:

Команда "1+1" поділилася подробицями роботи над промороликом другого сезону,нещодавно презентованого на телеканалі.

Режисером відео став спеціаліст відділу промо "1+1" Павло Буряк. За його задумом відео було відзнято одним кадром. Але оскільки такий метод зйомки є дуже трудомістким, досягти потрібного результату вдалося лише з 48 дубля.

Образ для ведучої програми Ольги Фреймут розробила група стилю телеканалу "1+1". Спеціально для Ольги був пошитий класичний бежевий тренч строгого крою.

"Стиль Олі Фреймут повинен був відповідати ідеї ролику, а також бути витонченим, жіночним та класичним одночасно. А оскільки Оля – дівчина мініатюрна, і не кожен наряд їй підходить, спеціально для цих зйомок ми пошили класичний тренч пісочного кольору, який ідеально пасує головній героїні-інспектору", - розповідає керівник групи стилістів "1+1 media" Ольга Слонь.

Арт-директор зйомки – Олексій Рєпік, копірайтер – Еля Гамєєва, креативний продюсер – Наталя Кияєва. За макіяж ведучої відповідала Наталя Стрильчук, зачіскою займався Андрій Політаєв.

Нагадаємо, прем'єра другого сезону програми "Інспектор Фреймут" відбудеться 1 квітня о 22:00 на телеканалі "1+1". У другому сезоні програма значно розширить спектр інспекцій та буде з'являтися там, де найбільше потрібна: у дитячих садках, школах, супермаркетах і навіть магазинах одягу.