Як на зйомках поводилися герої шоу "Одруження наосліп"

Як на зйомках поводилися герої шоу "Одруження наосліп"

11 листопада на "1+1" відбудеться прем'єра "Одруження наосліп"

Поділитися:

Цієї середи, 11 листопада, о 22.00 на телеканалі "1+1" стартує новий проект "Одруження наосліп". Своє щастя можна знайти з заплющеними очима, якщо знати секрети, якими володіють експерти проекту - психолог Егор Тополов, астролог Олексій Котенко і love-коуч Світлана Мітрофанова.

Егор Тополов, практикуючий психолог, доцент Кафедри Загальної Медичної психології Національного Університету імені Богомольця, захистив докторську дисертацію на тему: "Генеза професійної агресивності особистості". Олексій Котенко, професійний астролог, що практикує науковий підхід, працює у рамках астрологічної концепції формули подій, в основі якої лежать статистичні та пошукові дані. Світлана Мітрофанова, love-коуч, клінічний та сертифікований психолог, самостійно розробила декілька авторських психологічних методик.

За правилами проекту "Одруження наосліп" експерти підбирають партнерів за критеріями психологічної, астрологічної та емоційно-сексуальної сумісності. Аналізуючи досвід минулого, вони складають прогноз: зможе пара побудувати стосунки чи ні. Майбутні герої проходять стрес-тести, аналізують разом з експертами та психологами проекту помилки минулого, намагаються змінитись самі. Світлана Мітрофанова, Олексій Котенко та Егор Тополов виступають своєрідними медіаторами стосунків, нейтральною стороною, допомагають учасникам програми шукати компромісні варіанти рішення сімейних конфліктів.

"Наші герої зранку сварились, вдень цілувались, а ввечері були готові покинути проект, а потім зізнавались у симпатії один одному. Звичайно, учасники проекту уже ніколи не будуть такими як раніше. За час зйомок проекту змінювались долі не тільки героїв. Кожен з нас, хто був на знімальному майданчику, проходив особисту трансформацію. Наші герої реальні люди, з реальними проблемами, з якими стикається кожен нас у повсякденному житті. У нашому світі, у якому сварки виникають повсякденно, актуальність проекту не можна недооцінювати. Коли ми купляємо, наприклад, пральну машину, до неї додається інструкція. Нас не вчать створювати сім'ю, а у стосунках само собою нічого не відбувається. Все потрібно проговорювати і про все домовлятись. Брак – це контракт, що укладається кожного ранку", - поділилась своїми враженнями перед стартом проекту Світлана Мітрофанова, експерт і love-коуч "Одруження наосліп" на телеканалі "1+1".

Ведуча "Одруження наосліп" Леся Матвеєва, разом з героями переживає усі приємні та конфліктні моменти стосунків, дає поради і підтримує учасників.

Уже завтра, 11 листопада о 22.00 глядачі побачать історію Ірини, яка уміло заправляє весіллями, а сама задихається від самотності, та Олександра, який веде успішний бізнес, а вдома на нього чекає лише мама. Чи вдасться їм стати сім'єю? Дивіться у прем'єрному випуску "Одруження наосліп" з Лесею Матвеєвою у середу о 22:00 на "1+1".