Як наставниці "Маленьких гігантів" Ірмі Вітовській допоміг Святослав Вакарчук

Як наставниці "Маленьких гігантів" Ірмі Вітовській допоміг Святослав Вакарчук

Уже 11 жовтня наставниця "Маленьких гігантів" Ірма Вітовська презентує Україні свій арт-проект "Оскар і рожева пані"

Поділитися:

Уже 11 жовтня наставниця "Маленьких гігантів" Ірма Вітовська презентує Україні свій арт-проект "Оскар і рожева пані" - виставу, у яку вклала душу. В основі цієї  театральної постановки - всесвітньо відомий французький роман про смертельно хвору дитину, яка пише листи до Бога.

За таку непросту тему Ірма взялася, аби зібрати кошти на паліативну допомогу для малюків, яким залишилося жити недовго. До благодійного проекту приєднався і Святослав Вакарчук. Так, лідер "Океану Ельзи" і водночас давній знайомий Ірми Вітовської без жодних вмовлянь дозволив використовувати пісні свого гурту  в"Оскарі та Рожевій Пані".

"Ми зі Святославом знайомі ще зі Львова, зі студентських років. І я знала, що він допоможе. Спочатку ми попросили в нього одну пісню, яка би стала темою вистави. Але потім зрозуміли, що нам не вистачає ще тем. І він нам дозволив брати усе, що ми захочемо", - сказала Вітовська.

До речі, 11 жовтня у житті Ірми Вітовської буде одразу дві прем'єри: глядачі побачать і її виставу, і перший епізод дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти".

Детальніше - у "Сніданку з "1+1" онлайн: