Як не буксувати в кучугурах - порада від ведучого 1+1

Як не буксувати в кучугурах - порада від ведучого 1+1

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров відчув на собі усі "принади" снігового колапсу.

Поділитися:

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров повною мірою відчув на собі усі "принади" снігового колапсу. Він на 6 годин застряг у величезному заторі і власноруч допомагав виштовхувати і відкопувати автомобілі. Про це Дмитро розповів під час онлайну, коли відповідав на питання глядачів.

"Я брав участь у всіх цих сніжних розкопках і інших подіях. В пробці на проспекті Перемоги простояв 6 годин, штовхав машини, допомагав відкопувати", - розказав журналіст.

На думку Комарова, у страшенних київських заторах винні самі водії, які не користуються зимовою гумою.

"Хочу звернутися до водіїв. Шановні колеги, потрібно користуватися зимовою гумою. Те, що відбулося в Києві, показує, що 80%  наших водіїв користуються гумою, яка абсолютно не підходить для зими. На рівній поверхні чи, не дай Бог, на гірці у півградуса всі вже буксують. І це як лакмусовий папірець – якщо ми на рівному буксуємо, то у інших умовах така гума буде коштувати здоров'я або життя вам, і найстрашніше, тому, хто не винен", - дає цінну пораду Дмитро Комаров.

Нагадаємо, онлайн з Дмитром Комаровим відбувся на офіційному сайті 1+1. Всього від глядачів надійшло близько 300 запитань. До речі на онлайн-конференцію із глядачами Дмитро приїхав без запізнення, не звачаючи на всі столичні затори.

ВІДЕО ОНЛАЙНУ ДИВІТЬСЯ ТУТ