Як "новий Президент" Володимир Зеленський долає стрес і втому

Як "новий Президент" Володимир Зеленський долає стрес і втому

Із понеділка по четвер о 21:00 Володимир Зеленський керує країною на очах у глядачів "1+1".

Поділитися:

Із понеділка по четвер о 21:00 Володимир Зеленський керує країною на очах у глядачів "1+1". Справа не проста й відповідальна, хай навіть обмежена світом серіалу "Слуга народу". Аби втілити роль очільника держави якнайкраще, головний "кварталівець" на майданчику не шкодував ні емоцій, ні сил. А у перервах між зніманнями в цій телеісторії і роботою в інших проектах працював над відновленням власних ресурсів. Як саме, гуморист і актор розповів у інтерв'ю журналу "Теленеделя".

"Останнім часом стрес, втому, злість знімаю, знаєте як? Бігаю! Ще було б добре в басейні поплавати, але є одне але – доки до нього доїдеш, купу часу втратиш. А так кросівки взув – і вперед! Кілометрів вісім зранку. Зате потім о 10-11 вечора страшенно хочу спати, а о 12 "батарейка" сідає вже повністю. Хоча вперше мене починає хилити до сну о 6 вечора. Борюся з цим за допомогою кави", - розповів Зеленський.

А також зізнався, що потребує більшого фізичного навантаження. Адже насичений графік його роботи не дозволяє харчуватися правильно чи хоча б регулярно.

"Коли ми пишемо сценарії чи у нас складні зйомки, зі спортом не виходить. Їмо, ясна річ, абищо і коли доведеться. І ось у якийсь момент розумієш, що не влізаєш у штани. Тоді треба сідати на дієту. Моя – зрозуміла і перевірена: дуже мало їм, суворо за часом, і ніяких вуглеводів!" - Поділився досвідом Володимир.

Чи саджатимуть на дієту персонажа Зеленського Василя Голобородька? Як новий очільник боротиметься зі стресом на серйозній посаді, дивіться уже сьогодні о 21:00 у "Слузі народу" на "1+1".