Як одягаються діти зірок Голлівуду

Як одягаються діти зірок Голлівуду

Багаті та знамениті зіркові батьки з самого дитинства долучають своїх дітей до моди та стилю, балуючи їх не брязкальцями та іграшками, а дизайнерським одягом.

Поділитися:

Багаті та знамениті зіркові батьки з самого дитинства долучають своїх дітей до моди та стилю, балуючи їх не брязкальцями та іграшками, а дизайнерським одягом. Не дивно, що вони потрапляють у модні рейтинги не рідше за своїх батьків. 

СУРІ КРУЗ
Донька Тома Круза та Кеті Холмс найбільш відома модниця серед дітей голлівудських зірок. З шести років вона не одягає жодну сукню двічі, а взуття для неї ексклюзивно створює модний бутік. Зараз Сурі всього лише вісім років, а колекція її одягу коштує 4 мільйони доларів.

ШАЙЛО ДЖОЛІ-ПІТ
У Голлівуді живе ще одна маленька "принцеса". Це донька Анжеліни Джолі та Бреда Піта. Проте, як не дивно, маля не любить дівочі рюшики та рожеві сукні: натомість вона надає перевагу мішкуватим штаням, шкіряним косухам та стильним кедам. Дитя носить ділові костюми, мішкуваті светри та краватки - метелики. Бред Піт та Анжеліна Джолі одного разу зізналися, що у чотири роки маленька розповіла їм, як мріє бути хлопчиком на ім'я Джон. З того часу вона ходить з короткою зачіскою.

КІНГСТОН РОСДЕЙЛ
Парубки теж не пасуть задніх. Один з найвідоміших голлівудських модників – син солістки Гвен Стефані. Восьмирічний Кінгстон часто змінює зачіски. Батьки зробили з хлопця справжнього стилягу: хіпстерські штани, яскраві спортивні костюми, строкаті футболки та яскраві аксесуари.