Як схуднути без дієт: Досвід знаменитостей (ВІДЕО)

Як схуднути без дієт: Досвід знаменитостей (ВІДЕО)

Як схуднути за короткий час і знову стати красунею? Відповіді знають зірки!

Поділитися:

Стрибки на скакалці, присідання, кікбоксинг, танці... На що тільки не йдуть зірки, аби залишатися на олімпі слави.

Кому зі знаменитостей вдалося неймовірно швидко схуднути, знає "Сніданок з "1+1". До вашої уваги приклади неймовірних перевтілень.

СХУДНУТИ НА 20 КГ

Акторку Келлі Осборн на кардинальні зміни підштовхнуло не телебачення, а розтавання з хлопцем. Ще декілька років тому своїми формами похвалитися Келлі не могла, ба більше,  дуже комплексувала. Одразу після того, як, без пояснення причин,  бойфренд її залишив - акторці запропонували взяти участь у танцювальному шоу. За її перевтіленням у прямому ефірі  спостерігали мільйони. Усього за декілька тижнів зірка схуднула на 20 кілограмів! Змінила колір волосся, стиль одягу, а після проекту- знайшла нове кохання.

СХУДНУТИ БЕЗ ДІЄТ

Не так давно світ дізнався про модель плюс сайз Крістел Рен. Своїми апетитними формами та щирою усмішкою вона підкорила найкращі світові подіуми. А з обкладинок глянцю переконувала жінок, що худнути не треба. Та подивіться, що сталося! Усього за півроку Крістал втратила половину своєї ваги, і зовсім змінилася на обличчі. 26-річна модель переконує: ні на яких дієтах не сиділа, і швидко схуднути не мріяла. Мовляв, це сталося без її волі. І хоча світ їй не вірить, Крістел все частіше з'являється на світських заходах і продовжує працювати моделлю. Щоправда тепер від тисяч інших – не відрізняється. 

- 15 КГ ЗА 5 ТИЖНІВ!

Що робити, щоб схуднути чудово знає британська телеведуча Клер Насир. Аби повернутися на телебачення після декрету, жінка невпинно тренувалася. Стрибки зі скакалкою, біг, кікбоксинг, вправи з навантаженням, присідання і віджимання… А стежив за цим увесь Лондон. І результат не змусив довго чекати. Клер знову в ефірі! І тішить глядачів не лише хорошим прогнозом погоди, а й своїми по-справжньому привабливими формами.

Детальніше дивіться у "Зірковому дайджесті" онлайн:

Новини по темі