Як учасниця "Одруження наосліп" відвойовувала свого чоловіка у коханки (ВІДЕО)

Як учасниця "Одруження наосліп" відвойовувала свого чоловіка у коханки (ВІДЕО)

Учора глядачі "1+1" побачили другий випуск "Одруження наосліп", який відрізнявся від попереднього складом сім'ї

Поділитися:

Учора глядачі "1+1" побачили другий випуск "Одруження наосліп", який здивував Україну незвичним поглядом одного з героїв на стосунки. Так, якщо у першому епізоді сім'ю будувала пара, то цього разу у центрі уваги було троє: дружина Аліна, чоловік Руслан і його... коханка. Остання, щоправда не з'являлася в ефірі, однак була основною причиною сварок учасників.

Варто зазначити, що Руслан не приховував від Аліни: він живе і має інтимні стосунки з іншою. Однак темпераментна танцівниця на пілоні вирішила: це несерйозно, тому в її силах відвоювати свою половинку. Усе йшло за планом, доки красуня не наважилася на відверту розмову і не запитала, чи кохає Руслан співмешканку. Побачивши у його очах однозначну, на свою думку, відповідь, Аліна обурилася.

"Я не хочу лягати в ліжко до чоловіка, який любить іншу жінку", - заявила новоспечена дружина і вперше заснула не в одній спальні з Русланом. Хоча до цього спокушала його відвертим латексним костюмом і сексуальними іграми в басейні.

"Вільні стосунки, як правило, вигідні лише одному партнеру. І найчастіше – чоловікові. Як би жінка не любила свою свободу і незалежність, на рівні підсвідомості вона сприймає, що партнер в неї може бути лише один", - коментував невдоволення Аліни психолог Єгор Тополов.

Разом із експертами він вирушив рятувати пристрасну пару, яка потрапила в глухий кут. Як завжди, досвідчені експерти з'ясували справжні причини попередніх невдалих стосунків учасників і пояснили, чому їм не вдається побудувати сім'ю і зараз.

"Я навіть не знаю, по кому батьківське ставлення пройшлося сильніше. Переді мною дві серйозно травмовані людини", - аналізував психолог Єгор Тополов після того, як Руслан розповів про те, що мама любила його менше, ніж брата, а Аліна зізналася, що в дитинстві її жорстоко били вдома.

Як результат – чоловік, який не цінує жінок і вважає їх недолюдьми. І дружина, яка за будь-якої нагоди провокує обранця на насильство.

Чи вдалося парі порозумітися після відвертої розмови? Як Аліна продовжувала відвойовувати чоловіка у коханки? Кому Руслан врешті надав перевагу? Та як загалом минув тиждень новоствореної сім'ї, дізнавайтеся у відео онлайн: