Як Віталька залицявся до Олени Кравець (ВІДЕО)

Як Віталька залицявся до Олени Кравець (ВІДЕО)

Минулої суботи глядачі "1+1" побачили другий півфінал першого чемпіонату України з гумору "Ліга сміху"

Поділитися:

Минулої суботи глядачі "1+1" побачили другий півфінал першого чемпіонату України з гумору "Ліга сміху". За можливість потрапити до фіналу по-справжньому запекло змагалися команди "Два капітани 1955" (тренер Сергій Сивохо), "Одеські манси" (Антон Лірник) й "Любимый город" (Потап). Цього разу учасникам та їхнім наставникам дісталася тема письменників, народжених в Україні. Із нею гумористи впоралися чудово, та ще феєричніше їм удався "Стем із зіркою". Чи не найбільше залу смішили підопічні Сергія Сивохо і їхній знаменитий помічник Віталька у виконанні Гаріка Бірчі.

Аби вибороти для команди "Два капітани 1955" якомога більше балів, популярний залицяльник виклався на всі 100. Він геніально зіграв за написаним для нього текстом і змусив усіх хапатися за животи. Так, за сценарієм, самотній парубок Віталька прийшов рятувати принцесу від дракона. Та коли красуня побачила горе-принца, почала кликати на допомогу крилате чудовисько.

"Дракон! Дракоооон!! Ти подивися, хто зірковий друг нашого тренера!" - Звернулася учасниця команди до друга-колеги.

"Ох і пощастило ж нам... Спочатку три бали за попередній конкурс, а тепер у стемі Віталька", - поскаржився виконавець ролі зеленого.

Коли Віталька зрозумів, що на сцені йому не раді, то спустився до тренерів і навіть спробував позалицятися до Олени Кравець.

Коли і це не вдалося, виконавець ролі пікапера-невдахи звернувся до публіки з монологом.

"Ми так часто ми зустрічаємо людину по зовнішньому вигляду. І не замислюємося про те, що в неї в душі. А душа – це найпрекрасніше, що є в кожному з нас. І я дуже вдячний учасникам за те, що вона надали мені можливість сказати ці слова з цієї сцени", - розчулив залу Бірча. І мало не до сліз зворушив Олену Кравець, Юрія Горбунова, Ігоря Ласточкіна й Антона Ліринка.

Як Віталька та "Два капітани 1955" веселили "Лігу сміху", дивіться у відео онлайн: