Що Володимир Зеленський забажає на Новий Рік

Що Володимир Зеленський забажає на Новий Рік

Найвідоміший гуморист країни Володимир Зеленський упродовж року бере участь у багатьох проектах

Поділитися:

Найвідоміший гуморист країни Володимир Зеленський упродовж року бере участь у багатьох проектах, у кожному з яких викладається стовідсотково. Через плідну підготовку й насичені знімання головний "кварталівець" не завжди встигає вдосталь побути з дружиною та дітьми, тож зимова відпустка для його сім'ї, насамперед, омріяна можливість провести час разом.

"На Новий рік хочу відпочити. Я втомився. У мене був дуже-дуже довгий важкий рік.  31-го числа я ще точно буду в Україні, адже ми завжди святкуємо вдома з сім'єю. А потім є плани полетіти деінде. Хоча б на тиждень. І не важливо куди. Мені багато країн до вподоби. Але зараз найбільше подобається просто можливість відпочити", - під час зйомок "Новорічного Вечірнього Кварталу" розповів Володимир. А також зізнався, що, як і всі українці, дуже чекає див у 2016-му році.

"Хочеться, щоб усе було добре, Щоб усе було по-людськи. Щоб дітки були здоровими, щоб робота була. А головне – щоб у країні було спокійно", - поділився бажаннями Зеленський.

Чим Володимир та його колеги-"кварталівці" дивуватимуть глядачів 31 грудня, дивіться у "Новорічному Вечірньому Кварталі" на "1+1".

Новини по темі