Як життя Олени Кравець змінили її підопічні із "Ліги сміху" (ФОТО)

Як життя Олени Кравець змінили її підопічні із "Ліги сміху" (ФОТО)

Олена Кравець розповіла про своїх підопічних з команди "Заїнька"

Поділитися:

Запорізька команда "Заїнька", яка змагалася у "Лізі сміху" під опікою Олени Кравець, посіла друге місце у чемпіонаті країни з гумору. Заради успіху своїх підопічних протягом усього проекту акторка "Кварталу 95" втілювала найрізноманітніших персонажів і навіть впоралася із найскладнішою роллю у цьому шоу  – наставниці.

"Найважчим був образ тренера, тому що він охоплював і перевтілення, і якусь самоорганізацію. За роки в "Кварталі" я насправді настільки звикла до того, що тексти, постановки, - все на чоловічих плечах… А тут  зрозуміла, що маю розділити цю відповідальність. Як тренера. Як людини, яка стає частиною іншого колективу, іншої команди. Це було найскладнішим, але й найприємнішим", - розповіла Олена сайту 1plus1.ua.

Окрім того, зізналася, що хлопці з "Заїньки" приголомшили її щирістю, турботою і певною мірою навіть змінили життя. Так, саме завдяки своїм вихованцям Кравець нарешті зуміла легше сприймати саму себе.

"Вони навчили мене простіше ставитися до себе, постійно оберігали, засипали компліментами… Я поруч із ними відчула себе трохи іншою. А ще вони дуже чесні. Це спочатку трохи збентежує, тому що ти не готовий чути на свою адресу практично все. Вони, що думають – те й кажуть. І ось ця з одного боку безпосередність, з іншого – прямолінійність в їхньому колективі слугує доказом дуже міцної дружби. Вони справді нічого ні від кого не приховують. Зараз таке трапляється вкрай рідко. Щоб прям настільки нарозхрист. Для мене це було дивним і дивовижним водночас", - із захопленням переповіла свої відчуття Олена, яка під час першого конкурсу у фіналі не змогла стримати сліз.

Як Кравець та команда "Заїнька" боролися за перемогу у "Лізі сміху", дивіться просто зараз. А уже 9 січня не пропустіть "Зимовий кубок" проекту на "1+1".

Новини по темі