Які курйози залишилися за лаштунками шоу "Голос країни. Перезавантаження"?

Які курйози залишилися за лаштунками шоу "Голос країни. Перезавантаження"?

Живий ефір – це процес, де все має своєчасно розпочатися та своєчасно закінчитися

Поділитися:

Напередодні суперфіналу шоу "Голос країни. Перезавантаження" підопічні Тамари Гвердцителі та Ані Лорак завітали до редакції "Комсомольская правда в Украине". Михайло Мирка та Марлен Карімов розповіли, що залишилося за лаштунками популярного шоу.

"Живий ефір – це процес, де все має своєчасно розпочатися та своєчасно закінчитися, - розповідає Марлен Карімов. У півфіналі в моєму номері був досить складний елемент: поле і багато трави, яку я мав косити. І перед виступом я бачу, що траву не встигають постелити…. Це була якась неймовірна суміш хвилювання та радощів, від того що навколо відбувається така термінова робота. На щастя, все встигли, і мій номер відбувся!

А ось Михайло Мирка ледь не забув слова своєї пісні під час останнього живого ефіру:

"Мене попереджували перед виступом:  "Якщо ти забудеш слова – це буде кінець". І дійсно, я виходжу на сцену і розумію: "Я забув слова!" Але, на щастя, варто мені було подивитися на глядачів в залі, як я все згадав".

Наскільки вдалим для хлопців буде сьогоднішній суперфінал, ми дізнаємося вже зовсім скоро. Не пропустіть "Голос країни. Перезавантаження" о 21.00 на "1+1".