Юлія Бориско обрала сукню для відпустки у Хорватії (ФОТО)

Юлія Бориско обрала сукню для відпустки у Хорватії (ФОТО)

Дизайнерка Olena DATS' зробила подарунок для своєї улюбленої телеведучої Юлії Бориско.

Поділитися:

З подіуму Odessa Holiday Fashion Week, який відбувся з 27 по 29 червня, українська дизайнерка Olena DATS' передала спеціальний дарунок для своєї улюбленої телеведучої Юлії Бориско.

Це сукня-транформер шляхетного кольору слонової кістки із золотавим оздобленням. Юлія встигла її приміряти у студії каналу та заявила, що тепер обов'язково її вдягатиме у своїй літній відпустці в Хорватії. Це не єдина сукня в гардеробі Юлії Бориско від DATS'. Нагадаємо, що у цьому році ведуча знялася у фотосесії Олександра Мордерера в ошатній вечірній сукні від DATS'.

Під час Odessa Holiday Fashion Week Олена Даць висловила побажання долучитись до створення нових ефірних образів для Юлії Бориско.

Бренд Olena DATS' знаний не тільки в Україні, а й у всьому світі. Вже другий рік поспіль сукні від Olena DATS' представлені в ексклюзивному шоу - румі для зірок Канського кіно - фестивалю.

Нагадаємо, в Odessa Holiday Fashion Week взяли участь Соломія Вітвіцька та стилісти каналу 1+1. Для створення ефірних образів стилісти 1+1 завжди обирають моделі українських дизайнерів.