Юрій Горбунов і Анатоліч читали казки про пригоди у світі ПЛЮСПЛЮС діткам у лікарні

Юрій Горбунов і Анатоліч читали казки про пригоди у світі ПЛЮСПЛЮС діткам у лікарні

Ведучі завітали до діточок напередодні Великодня з подарунками та цікавими історіями

Поділитися:

9 квітня канал ПЛЮСПЛЮС спільно з Fisher Priceвлаштували діткам, які проходять лікування у Національному інституті раку, свято з пригодами зі світу ПЛЮСПЛЮС.  Ведучі каналу 1+1 Анатолій Анатоліч і Юрій Горбунов, які до того ж є почесними казкарями програми ПЛЮСПЛЮС "Казка з татом" завітали до діточок напередодні Великодня з подарунками та цікавими історіями.

Активісти ГО "Здорове людство", які й ініціювали свято, спільно з працівниками інституту перетворили холдитячого відділення на імпровізований кінотеатр. А улюблені телеведучі, яких дітки раніше бачили тільки на екрані телевізора, з'явились зовсім поруч з купою подарунків: іграшками Barbie, Hot Wheels, книжками "Це наше і це твоє", розмальовками з героями чарівного світу ПЛЮСПЛЮС.

У виконанні Юрія Горбунова і Анатолія Анатоліча діти почули казки Антона Сіяніки та Марини Куцик-Герасименко про пригоди у світі ПЛЮСПЛЮС. На екрані під час читання казки демонструвалось відео випусків "Казки з татом", які читали ведучі. 

Малеча з захопленням слухала казкову розповідь Юрія про заклопотаного тата, який через свої справи не помічав власного сина - казку "Про тата і сина-невидимку". А потім історію від Анатоліча про сміливого хлопчика, який під прикриттям таємничого героя рятував місто від підступного лиходія – "Про Чорний квадрат".

Наприкінці "зіркові татусі" завітали привітатись до діточок, які не змогли доєднатись до свята  й залишились у палатах, побажали усім швидшого одужання й вручили подарунки.