Юрій Горбунов намагався купити сукню Каті Осадчої

Юрій Горбунов намагався купити сукню Каті Осадчої

Ведучий активно підвищував ціну за лот колеги

Поділитися:

Учора у Києві відбувся доброчинний аукціон у межах проекту "Хоробрі серця". Задля єдиної мети – зібрання коштів на реанімобіль для захисників - українські знаменитості пустили з молотка дорогі серцю речі.

Так, зірка "1+1" Катя Осадча надала для благодійної акції улюблену жовто-блакитну сукню, у якій дефілювала червоною доріжкою Канського кінофестивалю. Подиву учасників не було меж, коли боротьбу за лот разом з ними розпочав ведучий аукціону Юрій Горбунов. Колега Каті за проектом "Голос. Діти" завзято підвищував ціну, та врешті поступився чоловікові, який хотів придбати сукню для доньки-школярки.

"6000 грн - один. 6000 грн – два. 6000 грн – три. Продано!" - оголосив ведучий.

"Я справді хотів купити сукню, але потім подумав, що все-таки нехай дівчині дістанеться, - з усмішкою прокоментував Горбунов.

А Катя Осадча вирушила до покупниці свого вбрання пропонувати бонуси – вечерю за свій рахунок і послуги дизайнера жовто-синьої сукні.

"Якщо треба буде припасувати сукню під ваш розмір, обов'язково дзвоніть", - звернулася до нової володарки сукні Катя.

Усього за кілька годин на доброчинному аукціоні вдалося зібрати 218 100 тис грн на придбання реанімобіля для АТО. Долучитися до благодійної акції і допомогти купити "лікарню на колесах" можете і ви просто зараз на нашому сайті: http://horobri.1plus1.ua/