Юрій Горбунов про фільм "Небесна сотня": "Це треба показувати росіянам!"

Юрій Горбунов про фільм "Небесна сотня": "Це треба показувати росіянам!"

Ведучі "1+1" відвідали прес-показ стрічки "Небесна сотня" із циклу "Зима, що нас змінила"

Поділитися:

Учора в ефірі "1+1" відбулася прем'єра "Небесної сотні" - першого фільму із циклу "Зима, що нас змінила", підготовленого творчим об'єднанням "Вавилон'13" у співпраці з телеканалом.

Емоціями від цієї документальної стрічки ведучі "1+1" поділилися з "Відеотекою" на прес-показі. Під особливим враженням від перегляду революційних кадрів був ведучий "1+1" Юрій Горбунов.

"Це дивовижний народ – українці. І сьогодні цей фільм треба дивитися всім, у кого є питання щодо готовності нашого народу захищати свою Батьківщину. Це треба показувати росіянам, тим людям, які скептично налаштовані. Цей народ ніколи не перемогти. Всі люди, які були на Майдані – герої. І кожному з них окремо треба поставити пам'ятник", - переконаний Горбунов.

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька теж не приховувала, що пройнялася побаченим. Вона переконана: такі фільми варто регулярно транслювати у Верховній Раді.

"Я побачила багато нових кадрів, хоча раніше мені здавалося, що в Інтернеті й на екрані я передивилася все. Я хочу, щоб у політиків, які прийшли до влади була можливість дивитися ці фільми. Вони дуже швидко забувають, якою ціною їм далася ця влада. Хочеться,щоби пам'ять не була настільки короткою…", - сказала Соломія Вітвіцька.

"Зима, що нас змінила" - цикл із семи фільмів, присвячених подіям на Євромайдані. Команда творчого об'єднання "Вавилону'13" знімала все, що відбувалося в центрі Києва із самого початку революції. Ітепер презентує українцям унікальні кадри.

Нагадаємо, що фільми циклу виходитимуть в ефірі "1+1" щочетверга о 22.00.