Юрій Горбунов розповів про свій найкумедніший новорічний костюм

Юрій Горбунов розповів про свій найкумедніший новорічний костюм

Ведучий "1+1" поділився дитячими спогадами про свято

Поділитися:

Фантазія батьків – безмежна! Про це кожного разу свідчать новорічні ранки в школах та дитячих садочках, до яких тата й мами ретельно готують своїх малих. Часом вбрання дітлахів буває настільки особливим, що навіть за багато років вони згадують свої феєричні костюми. Так, і ведучий "1+1" Юрій Горбунов чітко пам'ятає, який новорічний образ робив його королем дитячого свята. Яскравими спогадами улюбленець глядачів поділився з сайтом 1plus1.ua.

"Я був петрушкою. Завжди. Серйозно (сміється).  У мене був кумедний ковпак, який мама щороку оновлювала, всякими блискітками обклеювала. І за нього я щоразу отримував подарунки від Діда Мороза в номінації "Найкращий новорічний костюм". Насправді ньому не було нічого надзвичайного: біла сорочка з кольоровими лацканами, шорти... Але оцей шалений ковпак обеззброював!" – Розповів Горбунов і зізнався, що про цей веселий головний убір у його сім'ї дбали, мов про найважливіший експонат у музеї.

"Увесь рік він зберігався на шафі у спеціальному тубі, схований від пилу і всього іншого. А перед Новим роком витягався й ретельно переоздоблювався. Оскільки у мене мама працювала вихователькою в дитячому садку (не в моїй, а в сусідній групі), то завжди казала, що мій новорічний образ – це і її обличчя", - з  усмішкою розповів Юрій.

Нагадаємо, що вже зовсім скоро "1+1" покаже фінал "Ліги сміху", у якому Юрій Горбунов та його колеги-тренери оберуть переможця чемпіонату України з гумору. 

Новини по темі