Юрія Горбунова намагалася звабити стюардеса

Юрія Горбунова намагалася звабити стюардеса

Зустріч зі звабливою стюардесою сталася на знімальному майданчику новорічного мюзикла "1+1 удома".

Поділитися:

Одну з головних ролей у новорічному мюзиклі "1+1 удома" виробництва "Квартал 95" виконав ведучий Юрій Горбунов.

За сценарієм,  Юрій Горбунов і ведуча "Сніданку з 1+1" Марина Леончук грають сімейну пару. В одній зі сцен їм довелося проїхатися у вагоні "Хіндай", який, за іронією долі, зламався. Правда, потяг виявився не справжнім, а спеціально побудованим у декораціях. Разом з Леончук і Горбуновим в одному вагоні їхали і двадцять корейців, які поспішали до Харкова на ринок.

Найцікавіше, що за сценарієм під час поїздки дівчина-стюард всіляко старалася звабити героя Горбунова. Як виявилося, ця ситуація йому близька не з чуток.

"У житті в мене були схожі ситуації, коли стюардеси в літаку намагалися якось зі мною загравати і фліртувати. Звичайно ж, почуттів у відповідь вони в мене не викликали. Я однолюб. А от щодо мого героя, то мені здається, це не дівчина намагалася його спокусити, а він сам так на неї реагував, - прокоментував Юрій Горбунов. - Але найкраще за всіх у цьому епізоді зіграла Марина. Вона реагувала, як справжня дружина: ревнувала, супилася, злилася. Власне, я і за сюжетом лишився вірним "дружині Марині".

Як закінчилася історія з двадцятьма корейцями і звабленням Юрія Горбунова, дивіться у мюзиклі "1+1 удома" на Новий рік.