З 4-го вересня на каналі "1+1" - прем'єра документального циклу - "Алхімія кохання"

З 4-го вересня на каналі "1+1" - прем'єра документального циклу - "Алхімія кохання"

Документальний багатосерійний цикл про найзнаменитіші історії кохання. Точніше - про те, чим ці історії були в дійсності.

Поділитися:

Документальний багатосерійний цикл про найзнаменитіші історії кохання. Точніше - про те, чим ці історії були в дійсності. Як вважають автори проекту Ілларіон Павлюк та Володимир Рибась, багато з відомих нам love story-набагато глибші, драматичніші і цікавіші, ніж прийнято вважати. Ось чому автори циклу вирішили дізнатися, що ж стоїть за легендами. Ромео і Джульєтта - вигадка геніального Шекспіра чи реальні люди з реальною трагічною історією кохання? Звідки взялися неймовірні легенди про спосіб життя Джакомо Казанова? Що за чоловіки ставали фаворитами імператриці Єкатерини? Які відносини були у Наполеона і Жозефіни?

Перший епізод "Алхімії кохання" про американських Ромео і Джульєту, знамениту кримінальну пару Бонні і Клайда. Вони грабували багатіїв, щоб допомогти біднякам. Робін Гуди - так їх називали прості американці. Але правда виглядала інакше. Все награбоване - до останнього цента - вони витрачали на свої потреби: речі, алкоголь, сигари. Їх любов була схожа на безумство: вдень вони грабували і вбивали, а вночі любили один одного. Історія кохання Бонні і Клайда романтична і трагічна. Вони знали, що їхня доля визначена. Шансів залишитися в живих не було. Бонні і Клайд жили одним лише вдень, бо знали: завтра може вже і не бути.

"Алхімія кохання" - щонеділі о 14.00 на 1+1