За що учасники "Голос країни" обирали Потапа поміж інших (ВІДЕО)

За що учасники "Голос країни" обирали Потапа поміж інших (ВІДЕО)

Вибір учасників іноді просто розривав репертуарні шаблони. 

Поділитися:

Нещодавно стало відомо, що Потап став тренером шоу "Голос країни-6". Давайте згадаємо, за що учасники минулого сезону вибирали співака у тренери поміж інших.

У п'ятому сезоні "Голосу країни" новачок Олексій Потапенко першим сформував свою команду. Немає сумнів, що найкращий у країні продюсер володіє особливим почуттям на таланти, але вибір учасників іноді просто розривав репертуарні шаблони.

Проникливе виконання 19-річної Катерини Рибак пісні "Сніг" розвернуло одразу три крісла: Олександра Пономарьова, Тіни Кароль та Потапа. За лаштунками її група підтримки була впевнена, що дівчина обере Тіну. Потрапити до її команди вона мріяла від самого початку. Проте на сцені Катя відчула, як сильно виконавець репу хоче працювати з нею, тому обрала його.

"Це було щось зсередини", - із хвилюванням згадує Рибак.

Були часи, коли юний Олексій Потапенко співав у гурті, що виконував хардкор. Цей етап у житті артиста закінчився, коли він розбив гітарою барабан. Експресивний рокер Микита Обущенко відчув у майбутньому тренері споріднену душу.


"Мені здалось, що з Потапом, як чоловіком, ми зможемо знайти спільну мову".

Марта Малишняк вже вп'яте брала участь у кастингу, але на сліпі прослуховування потрапила вперше. І розвернула всі чотири крісла! Тренери аплодували дівчині стоячи.

"Я не очікувала такого повороту, але люблю експериментувати, і тому вибрала Потапа", - зізналася студентка Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва.

Коли взяти у свою команду запальну Валерію Черевко забажали Пономарьов, Кароль та Потап, вона не змогла стримати сліз. Останній одразу заявив: я тебе нікому не віддам - і вона його почула.

Фіналістка минулого сезону Тетяна Решетняк не залишила байдужим нікого з тренерів. Тіна Кароль ще під час сліпих прослуховувань віддала їй звання "Голосу країни", але дівчину зачарував Потап.

"Я завжди прислуховуюсь до свого внутрішнього "я". І моя душа підказала мені піти саме до нього".

Від її слів тоді, зізнався Потап, він навіть сп'янів від успіху.

Дивіться шостий сезон "Голосу країни" уже скоро на "1+1".

Новини по темі