За тиждень виступ учасниці "Голосу країни" подивилося більше двох мільйонів людей

За тиждень виступ учасниці "Голосу країни" подивилося більше двох мільйонів людей

20-річна Асмік Широян з Дніпропетровська вразила не тільки українських глядачів, але й польських прихильників проекту

Поділитися:

Виступ учасниці шоу "Голос країни. Перезавантаження" ("1+1"), 20-річної Асмік Широян з Дніпропетровська викликав увагу з боку українців, але й польських прихильників проекту. Відео, де учасниця виконує композицію польською мовою "Dziwny jest ten świat", за тиждень подивилося більше 2 мільйонів користувачів  YouTube.

"Коли я взялася виконувати пісню польською мовою, уявити не могла, що мій виступ викличе такий ажіотаж у Польщі, - зізналася Асмік Широян. – Я отримала велику кількість приємних відгуків, багато хто писав, що заплакав, слухаючи пісню. Від поляків особливо приємно чути ці слова, адже я виконала пісню Чеслава Немена – легенди польської музики".

Нагадаємо, що виступ Асмік Широян на "Голосі країни" змусив обернутися всіх тренерів. За учасницю розпочалася справжня боротьба: Сергій Лазарєв обіцяв їй підібрати наймодніший та найактуальніший репертуар, Тамара Гвердцителі натякала на свій колосальний сценічний досвід, Святослав Вакарчук заманював цінними знайомствами. Але Асмік обрала собі у тренери Ані Лорак, яка просто сказала: "Я знаю, що ти відчуваєш, і точно знаю, що зробити з твоїм голосом. Співачку завжди зрозуміє співачка".

Під час онлайн-конференції для "Комсомольської правди" Асмік Широян розповіла про те, як минають її репетиції з Ані Лорак: зараз вони готуються до наступного туру:

"Лорак вчить мене уявляти себе на сцені величезним гарячим сонцем, промені якого огортають глядачів своїм теплом", - зізналася учасниця.   

Новини по темі