За тиждень всі дізнаються імена переможців проекту "Зірки в опері"

За тиждень всі дізнаються імена переможців проекту "Зірки в опері"

Передостанній ефір шоу "Зірки в опері" був сповнений веселих та романтичних номерів. Артисти співали, танцювали, жартували і докладали максимум зусиль, аби отримати високі оцінки від членів журі. Та й самі судді зауважують, що за

Поділитися:

Передостанній ефір шоу "Зірки в опері" був сповнений веселих та романтичних номерів. Артисти співали, танцювали, жартували і докладали максимум зусиль, аби отримати високі оцінки від членів журі. Та й самі судді зауважують, що за шість тижнів всі без виключення виконавці дуже виросли у творчому плані. Оперні співаки розкрили себе у нових жанрах, а зірки, далекі від класичної манери виконання, спробували себе в академічному музичному напрямку.

За тиждень глядачі стануть свідками фінальних конкурсних виступів дуетів в найсерйознішому жанрі опери. Проте вже зараз артисти між собою визначилися, кого можна вважати фаворитами шоу і своїми головними суперниками.

" Ми не ставимо питання конкуренції на перше місце, - говорять Валерій Харчишин та Юлія Лисенко. - Нам здається, що головне не перемога, а участь". Крім того, пара не встигає слідкувати за своїми результатами, годі й говорити про чужі. "Так виходить, що ми майже не зустрічаємося з іншими парами на репетиціях, і я не бачив 95% виступів, - продовжує Валерій. - Я тільки чую іноді оцінки і, спираючись на них, можу говорити, що якийсь дует сильний, бо отримав 3 десятки від журі. Але це суб'єктивна думка суддів, а не моя. Мені потрібно чути, бачити, як це все відбувається. Проте якщо люди в залі встають, аплодують, всі захоплені одними емоціями – це наш спільний союз, фінальний обмін флюїдами. В такі хвилини глядачі переносяться на сцену, а артисти – до зали. Ті пари, які пережили такі моменти на цьому шоу, й можуть називатися найсильнішими".

У свою чергу, Тамара Смирнова з легкістю назвала своїх фаворитів серед суперників. "Мені дуже подобаються Іра Кулик та Олександр Пономарьов, - говорить оперна співачка. – Вони дуже яскрава пара, справжній дует, в них контакт з першого ефіру. Вони явні лідері, на мою думку. Також Джамала з Владом Павлюком дуже гармонійні разом, і голоси в них напрочуд гарно зливаються!".

Втім, більшість зірок досить спокійно ставиться до того, що переможе тільки одна пара. "Ми прийшли сюди, аби разом створити яскраве та цікаве шоу, - говорить Надія Мейхер. – Хто буде визнаний в ньому найкращим, визначить журі. Проте любов глядачів дісталася кожній парі, а це найважливіше, що можна було отримати від участі в цьому проекті".

Чи згодні ви з оцінками суддів та хто, на вашу думку, має стати тріумфатором шоу "Зірки в опері"?