Загадка "Віа Гри" у "Зірковій хроніці"

Загадка "Віа Гри" у "Зірковій хроніці"

Цієї неділі у "Зірковій хроніці": Як куми Костянтин Меладзе та Дмитро Костюк не поділили бренд "Віа Гра" та створили 2 нових гурти з однаковою назвою.

Поділитися:

У неділю, 2 березня, о 12:40 на каналі 1+1 розпочнеться цикл публіцистичних досліджень про життя зірок "Зіркова хроніка". Перша серія проекту присвячена зірковим ворогам: чому найкращі друзі розпочинають судову тяганину, колишні дружини й чоловіки ведуть публічні війни, а родичі поливають одне одного брудом?

Зовні життя артистів нагадує казку: аншлаги в концертних залах, блискучі костюми, спалахи та усмішки. Але це тільки вершина айсберга. Неприязнь, скандали, плітки, заздрість псевдодрузів – постійні супутники відомих людей. Чи вміють ті, хто звик бути в центрі уваги, любити ще когось, окрім себе?

Цієї неділі у "Зірковій хроніці": Як куми Костянтин Меладзе та Дмитро Костюк не поділили бренд "Віа Гра" та створили 2 нових гурти з однаковою назвою. Кому насправді належить "Віа Гра" – тому, хто вигадав назву, чи створив усі хіти найвідомішого дівочого гурту? На чиєму боці в судовому конфлікті Альбіна Джанабаєва, Анна Седокова, Надія Мейхер та Месєда? І чому через конфлікт брата близького друга втратив Валерій Меладзе?

Дивіться "Зіркова хроніка" в неділю, 2 березня, о 12:40 на 1+1.