Загадкове місце злочину або інноваційний піар від каналу 1+1?

Загадкове місце злочину або інноваційний піар від каналу 1+1?

Загадкове місце злочину виявлено біля торгівельного центру спального району Києва з написом "Пробач мене, моя любов".

Поділитися:

Загадкове місце злочину виявлено біля торгівельного центру спального району Києва з написом "Пробач мене, моя любов". Це було справжнє здивування: дорогою по покупки та розваги в торгівельному центрі "Dream Town", звичайні перехожі побачили силует людини, зображений білою фарбою на асфальті, який зазвичай залишається після вбивства на місці злочину. А знизу підпис – "Пробач мене, моя любов"…

Канал 1+1 є новатором навіть у підходах до промотування власних проектів. І використання ambient media також не виключення. А саме, таким чином "1+1" привертає увагу до нового серіалу-реконструкції "Пробач мене, моя любов ", який стартує на каналі 3 вересня о 16-45.

Крім цього, сам серіал та PR акція навколо нього несуть в собі сильний соціальний контекст.

"Проект "Пробач мене, моя любов" нікого не засуджує. Ми просто показуємо, що іноді людина опиняється в такій ситуації, коли вона здатна перейти страшну грань. Чому це відбувається? У всіх різні підстави. Ми сподіваємось, що глядачі 1+1 самостійно зроблять для себе висновки. Можливо, хтось зрозуміє, як втриматись і не зірватись, як не спровокувати людину, що знаходиться поруч з тобою і не впасти до прірви", -  каже продюсер Вікторія Лєзіна.

Дивіться на 1+1 о 16.45 з 3 вересня! Реальне життя вражає більше!