Замість Асі на 1+1 прийде Фатмагюль!

Замість Асі на 1+1 прийде Фатмагюль!

Історія життя простої дівчини, якій довелося пройти через наругу, біль, ненависть, але все-таки знайти кохання, не залишила байдужими глядачів усього світу.

Поділитися:

Місце серіалу "Асі" на каналі "1+1" посяде новий турецький серіал "Фатмагюль". Історія життя простої дівчини, якій довелося пройти через наругу, біль, ненависть, але все-таки знайти кохання - завдяки своєму заклятому ворогові! - не залишила байдужими глядачів усього світу. Тепер же ця історія підкорюватиме серця українських телеглядачів. Дивіться прем'єру серіалу "Фатмагюль" у понеділок, 7 квітня, о 17:10 на каналі "1+1"!

Головна героїня серіалу Фатмагюль (Берен Саат) живе в невеликому приморському місті. Вона проводить дні, доглядаючи овець і ведучи домогосподарство. Дівчина планує весілля зі своїм коханим Мустафою (Фират Челік), який облаштовує для них будинок. У день, коли вона проводжає свого нареченого на риболовлю в море, на її шляху постають четверо сп'янілих від вина та  її краси чоловіків, з яких троє - сини заможних батьків. Ніхто й  не думав, що жарт може закінчитися насильством. Троє хлопців зґвалтували Фатмагюль...

Поліція починає розслідування. За турецькими законами, якщо ґвалтівник одружується із жертвою, обвинувачення знімаються. І багаті батьки молодих злочинців, щоб урятувати своїх синів від в'язниці, складають план: вони вмовляють Керіма (Енгін Акюрек) - сина служниці - взяти дівчину за дружину, а через рік розлучитися. Фатмагюль стає заручницею обставин: наречений відмовляється від неї, а Керіма вона ненавидить за те, що він і його друзі зламали їй життя. Але вибору в неї немає, і вона мусить погодитися на шлюб...


- Роль Фатмагюль була досить складною для мене. Оскільки Фатмагюль -  дівчина з села, мені довелося провести в селі деякий час, спостерігаючи за тамтешніми дівчатами і їхньою поведінкою, щоб зрозуміти, про що вони думають і мріють, - розповідає виконавиця ролі Фатмагюль Берен Саат. - Але ще важче мені далася сцена насильства. Знадобилося багато часу, щоб зняти цю сцену. І фізично, й емоційно це було важко не тільки для мене, а й для всієї знімальної групи. Мені довелося дуже довго внутрішньо налаштовуватися, щоб переконливо зіграти цю сцену, правильно передати почуття та емоції моєї героїні. І я довго після неї відновлювалася. Але я рада, що ми в серіалі порушили таку гостру й важливу тему,  як насильство щодо жінки. І показали, що травми таких жінок можна вилікувати тільки терпінням і любов'ю. Сподіваюся, це змусить людей замислитись над цією проблемою і почати її розв'язувати.

Дивіться серіал "Фатмагюль" із понеділка по п'ятницю о 17:10 на каналі "1+1"!

Новини по темі