Запальний пасадобль та хвилина мовчання: чим запам’ятався 6 ефір грузинських «Танців з зірками» за участі Олі Полякової

Чим запам’ятався 6 ефір грузинських Танців з зірками за участі Олі Полякової (відео)

Співачка вшанувала пам’ять загиблих грузинів.

Поділитися:

Учора відбувся шостий ефір грузинських «Танців з зірками», у якому українська співачка, тренерка "Голосу країни-12" Оля Полякова бере участь разом із танцівником свого балету Максом Єжовим. Цього разу суддів проєкту співачка вразила палким пасадоблем на трьох в образі калини: до пари Полякова-Єжов долучився відомий грузинський баскетболіст та фіналіст минулих «Танців» Гіга Кветенадзе. За патріотичний номер артистка отримала 23 бали, і це є одним з найкращих результатів ефіру. Вона продовжить боротьбу за перемогу наступного понеділка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Участь Олі Полякової у грузинських «Танцях з зірками» опинилася під загрозою

Перед оголошенням оцінок суддів співачка звернулася до ведучих з проханням вшанувати пам’ять полеглих грузинів з інтернаціонального легіону, які загинули днями в боях під Бахмутом. Слова Полякової стали найзворушливішим моментом ефіру. 

"Можна перед тим, як ми слухатимемо ваші оцінки, я скажу про те, що ця пісня сьогодні є гімном нашої країни? Нашим другим гімном цієї війни. І разом із нами, з українцями, зараз воюють у грузинському легіоні грузинські воїни. Вчора під Бахмутом загинуло п’ять грузинів за Україну. Я хочу зараз вшанувати пам'ять цих людей, грузинів, українців у цій страшній війні", – сказала артистка.
 

Новини по темі