Участь Олі Полякової у грузинських «Танцях з зірками» опинилася під загрозою

Участь Олі Полякової у грузинських Танцях з зірками опинилася під загрозою (відео)

Співачка ледь встигла на прямий ефір танцювального шоу, повертаючись з фіналу «Голосу країни»

Поділитися:

Учора відбувся 4 епізод танцювального шоу грузинських «Танців з зірками», в якому Оля Полякова бере участь, як інтернаціональна зірка. Цього тижня співачка разом зі своїм партнером Максом Єжовим вийшла на паркет в образі Солохи та чорта з повісті «Вечори на хуторі біля Диканьки» під супровід пісні Верки Сердючки "Dancing Lasha Tumbai". Пара танцювала запальний квікстеп. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соцмережі тренерки "Голосу країни" Олі Полякової стали предметом масових бот-атак через висвітлення правди про війну в Україні

Однак за декілька годин до виступу участь співачки опинилася під загрозою. Про це Полякова розповіла на своїй сторінці в Instagram:

“Учора після «Голосу країни» я відразу сіла в машину та поїхала до Кишинева. Але повітряні тривоги, комендантська година і туман зробили так, що я запізнилася на літак. Але, о диво! Мій літак затримали! Я була така щаслива, що вирішила поснідати в аеропорту… і тут мені повідомляють, що рейс ще затримують, тому в Турції я не встигаю на наступний літак. Я телефоную продюсерам, а вони говорять: «Ну що ж, тоді записуй прощальне відео. Будеш прощатися, оскільки не встигаєш». А іншого перельоту зі Стамбулу в Тбілісі не було. Ви розумієте?! Але якимось дивом я тут, я прилетіла», - звернулась співачка перед ефіром. 
 

Новини по темі