Завдяки ТСН порушена справа проти "чернігівського різника" (ВІДЕО)

Завдяки ТСН порушена справа проти "чернігівського різника" (ВІДЕО)

Правоохоронці довго ігнорували заяви постраждалих, але після розслідування ТСН зреагували.

Поділитися:

Проти "чернігівського різника" порушене кримінальне провадження ще за трьома статтями . Правоохоронці дуже довгий час ігнорували заяви постраждалих, але після розслідування ТСН та сюжету Алли Скорик в випуску новин від 18 березня зреагували. Чернігівського майора, що порізав вагітну жінку, відтепер звинувачено ще у двох злочинах, а його батька-місцевого бізнесмена - у здирництві.

"Після суспільного резонансу, який викликав жахливий злочин, правоохоронні органи почали ворушитися. Почали говорити жертви, які боялися довгі роки. І ось після вчорашнього сюжету, мені зателефонував родичі загиблої Наталі Корецької і сказали, що нарешті, через 15 років порушили кримінальну справу. Фактично за всіма епізодами, що ми показали в випуску новин на ранок порушили кримінальне провадження, а факти долучені до протоколу. Журналісту приходиться порушувати страшні теми, прикро, але в наших реаліях, це єдиний шанс, аби винного притягнули до відповідальності,"- говорить кореспондентка ТСН Алла Скорик.

Факти, які розкопали журналісти ТСН, були озвучені в випуску новин. Усі нові кримінальні провадження - за цими фактами. Колишньому міліціонеру Борзни інкримінують замах на життя вагітної Оксани Циганок, причетність до вбивства 18-тирічної Наталі Корецької, побиття єгеря під час виконання ним службових обов'язків.

ТСН бере справу під свій контроль та буде інформувати про розвиток розслідування та нові факти в цих справах.