Завітайте на казковий вечір з ведучими 1+1 та їхніми дітьми

Завітайте на казковий вечір з ведучими 1+1 та їхніми дітьми

Дієтолог Галина Незговорова порадить, як скласти смачне й корисне  новорічне меню

Поділитися:

У середу 16 грудня о 18:00 на фестивалі "Різдвяний Арсенал" у Києві до казкового кулінарного містечка від  "Сніданку з 1+1" завітають зіркові гості Лідія Таран, Марічка Падалко, Анатолій Анатоліч зі своїми діточками і лікар-дієтолог Галина Незговорова.

Головні герої спілкування – дітки, яких ми запрошуємо прочитати віршики, розказати про свою підготовку до новорічних свят, про свої улюблені сніданки, про те, які овочі й фрукти вони люблять найбільше і які страви  мріють навчитися готувати. Найактивнішим учасникам бесіди ми підготували подарунки-іграшки. Дієтолог Галина Незговорова порадить, як скласти смачне й корисне  новорічне меню для дітей та дорослих, розповість, скільки можна їсти солодкого, навчить, як правильно вибирати продукти, на що звертати увагу, яких інгредієнтів краще уникати і чому.

На гостей чекають 200 порцій корисного мандаринового пирога та 200 порцій смачних шоколадних пряників з м'ятою за рецептом із книжки "Сніданки для дітей". І, звичайно ж, безліч веселих розваг: захопливе науково-пізнавальне шоу про страви та вітаміни  від студії "ДумайРум", майстер-клас малювання зимових фруктів та овочів від художниці-декоратора Ольги Грузд, фотомайданчики, гостьова студія з пуфами,  створення дітками "деревця вітамінів" з розмальовок, іграшки-подарунки  й живі ялиночки в горщиках.

Зауважимо, що в межах фестивалю на гостей чекатиме казкова інтерактивна квест-вистава "Новорічні пригоди Аліси в Країні Чудес", концертна програма та масштабний ігровий простір, майстер-класи, non-stop  та квест  "Подарунки до Різдва", ярмарок подарунків для дітей і дорослих від більш ніж 100 найкращих майстрів України, низка цікавих книжкових подій для дітей і дорослих, candy-bar, фуд-корти та різноманітні смаколики, цікаві розваги на будь-який смак та Пошта Святого Миколая!

Якщо вам хочеться наблизити свято, вибрати найкращі подарунки для дорогих людей, потішити дітей і друзів подіями, що запам'ятовуються надовго, сховатися від зими в атмосфері затишку й творчості, то фестиваль "Різдвяний Арсенал"(вул. Лаврська, 10-12) гостинно відчинить двері в казку, у світ добра і щастя.

Замовити книжку "Сніданки для дітей" можна на сайті: snidanok.1plus1.ua

Новини по темі