Зеленський планує об'єднати країну за допомогою гумору

Зеленський планує об'єднати країну за допомогою гумору

Цієї весни на "1+1" стартує "Ліга сміху"

Поділитися:

Цієї весни "Квартал-95" представить глядачам перший чемпіонат України з гумору – масштабний проект "Ліга сміху". У його межах буде репрезентовано всі регіони країни разом із Кримом, Луганською і Донецькою областями. Володимир Зеленський, який буде ведучим цього фестивалю, сподівається, що за допомогою гумору йому з колегами вдасться об'єднати країну.

"Ми будемо щасливі, якщо ця програма нас згуртує. Я справді не очікував, що Крим, Луганськ і Донецьк відгукнуться. Нам і самим дуже цікаво подивитися, що з цього всього вийде. Але вже зараз знаємо, що проект буде дуже масштабним. На участь у ньому зареєструвалося 280 команд. Із них назвуть 20 кращих, які змагатимуться за першість. Відбори розпочнуться вже завтра, а сам знімальний процес - 4 лютого", - розповів Зеленський під час презентації нового сезону каналу "1+1" у ресторані "SanPaolo".

Талант українців жартувати, за словами Володимира, оцінюватимуть його колеги. Із-поміж них Антон Лірник, Олена Кравець, Потап, Сергій Сивохо і Кузьма Скрябін.

"Ці люди представляють різні жанри творчості і володіють хорошим почуттям гумору. Вони добиратимуть команди, братимуть участь у конкурсах, працюватимуть і всередині цих команд", - пояснив такий вибір ведучий "Ліги сміху".

Окрім того, Зеленський повідомив: фестиваль зніматиметься у десяти містах України і триватиме рік.

"У нас будуть ігри в Одесі, в Дніпропетровську, у Львові, у Києві і не тільки.  Ми сподіваємося, що все відбуватиметься дуже весело і одним сезоном усе не завершиться", - сказав Володимир.

Читайте також: Тренер "Голосу країни" та інші несподівані образи Володимира Зеленського