Зеленський про поїздку до АТО: "Їм бракує підтримки. У військових немає відчуття, що тут усі ними пишаються"

Зеленський про поїздку до АТО: "Їм бракує підтримки. У військових немає відчуття, що тут усі ними пишаються"

Керівник "Кварталу 95" переконаний, що воїнам понад усе бракує спілкування

Поділитися:

Днями актори "Кварталу 95" повернулися із зони АТО, де влаштували безкоштовний концерт для українських військових. Враженнями від спілкування з вояками зі "Сніданком з "1+1" поділився керівник студії Володимир Зеленський. Комік запевнив, що під час візиту його щохвилини сповнювали надзвичайні емоції.

"Це абсолютно дивне відчуття, коли є люди, які зараз перебувають у зовсім іншому світі. Чийсь приїзд для них така турбота! Вони з воїнів із кулеметами й автоматами перетворюються… на дітей" - сказав Володимир.

На підтвердження своєї думки Зеленський згадав, як зустрів на одному з блокпостів  "світових знаменитостей".

"А це ми тут живемо", - показали нам свої землянки військові. Хотіли поділитися, де вони і як вони. А потім почали нас знайомити одне з одним. Говорять: "Оце Тайсон, а це - Чак Норіс. Усім передай, що у нас тут Голлівудський блокпост". Розумієте їхні відчуття? Їм хочеться поговорити, доторкнутися. Їм бракує підтримки. У них немає відчуття, що тут усі ними пишаються", - переконаний популярний гуморист.

Перед воїнами у зоні АТО "кварталівці" заспівали патріотичну пісню "Я люблю свою Родину, вроде бы", яку навіть чоловікам складно слухати без сліз.

"Це перший подібний концерт у моєму житті. Начебто, й мирний, але... всі ж були озброєними. Це дуже дивне відчуття. Адже військові поводилися так, як звичайні глядачі: вони склали автомати, аплодували, сміялися. Але під час пісні знову взяли зброю до рук, свистіли, кричали й плакали. Вони не соромляться цього. На тому концерті ми були неймовірно щасливими, адже здавалося, що війна скінчилася", - розповів Володимир Зеленський.

Більше дізнавайтеся у сюжеті "Сніданку з "1+1":