"Квартал 95" розповів, про кого з політиків найважче жартувати

"Квартал 95" розповів, про кого з політиків найважче жартувати

На це питання відповів актор та сценарист "Квартал 95"

Поділитися:

Над ким з українських політиків найлегше жартувати, а хто – найскладніший персонаж? На це питання під час онлайн-конференції в  редакції "КП" відповів актор та сценарист "Квартал 95" Валерій Жидков.   

"Легко жартувати над тими, хто поводить себе активно та імпульсивно. Як правило, саме такі люди найчастіше помиляються та опиняються у незручному становищі.

Чемпіоном з таких ситуацій у минулому році для нас був Олег Ляшко. За рік він усе встиг! Він подарував нам величезну кількість матеріалу, але зараз замовк та зник. Але я певен: почнуться нові вибори, він повернеться до нас та подарує нові неймовірні враження.

А ось Арсеній Петрович – це той образ, який ми сформували самі для себе. Він вже давно не співпадає з тим образом, який є насправді. Але ми продовжуємо жартувати ще про того "старого Сеню" (вибачте за фамільярність). І ми вже самі не розуміємо, де закінчується той, а де починається цей.

Знаєте, є люди, які довго у політиці. І вони у наших номерах, мультиках вже відділилися від своїх оригіналів та живуть якимсь своїм життям. Переходять з однієї голови сценариста в іншу. Взагалі, чим більше людина в політиці, тим більше його образ у наших передачах не схожий на оригінал", - вважає ведучий.