Журнал "Фокус" спільно з "ТСН" опублікує рейтинг кращих шкіл країни

Журнал "Фокус" спільно з "ТСН" опублікує рейтинг кращих шкіл країни

19 квітня журнал "Фокус" спільно з програмою Телевізійної службою новин "ТСН" опублікує рейтинг українських шкіл, які найкраще готують учнів до вступу у виші.

Поділитися:

19 квітня журнал "Фокус" спільно з програмою Телевізійної службою новин "ТСН" опублікує рейтинг українських шкіл, які найкраще готують учнів до вступу у виші. Рейтинг "Фокуса", в основі якого результати зовнішнього тестування (ЗНО), унікальний.

Як і минулого року, це комплексний аналіз українських шкіл, а не оснований на вивченні даних з окремих предметів або міст. Крім загального списку 50 кращих шкіл України, "Фокус" представить ще й найсильніші школи в містах-мільйонниках: Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, Львові та Одесі.

У рейтингу 2012 року Перше місце зайняв Львівський фізико-математичний ліцей. У цьому навчальному закладі відразу 20 випускників набрали максимальну кількість балів у тестах. Такими результатами не могла похвалитися жодна школа. Чи змінилася ситуація в цьому році, і яка школа стане кращою в Україні, можна буде дізнатися в журналі "Фокус" від 19 квітня 2013 року і в серії репортажів, присвячених рейтингу, у ТСН о 19:30 на телеканалі 1+1. До того ж ТСН порівняє вартість навчання в школах-переможцях.

З 9 по 14 квітня на сайтах TSN.ua, Focus.ua і 1plus1.ua пройде опитування серед читачів про те, які чинники батьки враховують у першу чергу при виборі школи для дитини. Зведені результати опитування будуть опубліковані в журналі "Фокус" з рейтингом найкращих українських шкіл 2013 року.