Журналісти 1+1 медіа, власник і менеджмент підтвердили базові принципи редакційної політики

Журналісти 1+1 медіа, власник і менеджмент підтвердили базові принципи редакційної політики

На зустрічі обговорювалися інформаційні виклики останнього часу, пов'язані з політичними та економічними подіями в країні. 

Поділитися:

Відбулася зустріч представників журналістського колективу 1+1 медіа, менеджменту групи і власника компанії Ігоря Коломойського.

На зустрічі обговорювалися інформаційні виклики останнього часу, пов'язані з політичними та економічними подіями в країні. Учасники зустрічі ще раз підтвердили, що робота редакцій всіх активів групи будується виключно на принципах редакційної свободи і неупередженості.

"Такий діалог з власником відбувається в постійному режимі. Для нашого колективу вкрай важливо розуміти, що ми продовжуємо наші відносини на базових принципах: якщо факти та події мали місце і вони представляють суспільний інтерес - вони висвітлюються, при викладі чиєїсь позиції інформація подається збалансовано, всі факти перевіряються - і це нормальна європейська практика, саме тому будуємо свою роботу на таких принципах" - прокоментував Олександр Ткаченко, генеральний директор Групи 1+1 медіа.

 "Процес обговорення проблемних питань і досягнуті домовленості є ознакою демократизації відносин між власником, менеджментом та журналістським колективом", - зазначила Марія Васильєва, журналіст ТСН.

Про результати зустрічі також розповів креативний продюсер і ведучий програми "Гроші" на 1 + 1 Олександр Дубинський: "Для мене і моїх колег з Департаменту журналістських розслідувань можливість показувати те, що цікаво глядачеві і при цьому говорити правду - одна з головних умов нашої роботи на телеканалі. Для мене важливо, що пан Коломойський розуміє ці цінності і розділяє їх"

Ігор Коломойський, власник 1+1 медіа прокоментував зустріч: "Для мене вкрай важливо підтвердити свою прихильність принципам свободи слова, особливо в країні, яка вибрала європейський шлях розвитку. Звичайно, хотілося б, щоб наш випадок був не одиничним, а став повсюдною практикою"