Журналісти нагодували сирниками Сергія Гусовського

Журналісти нагодували сирниками Сергія Гусовського

На презентації третього сезону шоу "Пекельна кухня" журналісти пекли сирники та дивилися найгостіріші моменти з шоу.

Поділитися:

Вже у четвер, 4 квітня, на каналі 1+1 стартує третій сезон шоу "Пекельна кухня". Найгостріші моменти кулінарних випробувань вже побачили журналісти українських ЗМІ. "Пекельний" прес-показ відбувся у тому самому павільйоні, де проходили зйомки проекту.

Третій сезон "Пекельної кухні" журналістам представили незмінний суддя Сергій Гусовський та продюсер Віталій Докаленко. Вони розказали, що в новому сезоні глядачі побачать запеклу битву характерів. А на питання, скільки під час зйомок було розбито тарілок, запевнили: "Мільйон!"

А потім журналісти на собі відчули, як воно бути учасниками "Пекельної кухні". Вони розділилися на червону та синю команди, одягли фірмові кітелі і стали до плити. Завдання, на перший погляд, просте - приготувати сирники. Та якщо взяти до уваги, що суддею у конкурсі був принциповий поціновувач довершеного смаку Сергій Гусовський, то новобранцям довелося постаратися. Добре, що кожній команді допомагали учасниці "Пекельної кухні - 3".

Гусовський скуштував сирники обох команд і виніс вердикт - у синьої краща подача, зате у червоної страва смачніша. Отож, перша перемога у "Пекельній кухні" на рахунку червоної команди. Рецепт, за яким готували свої диво-сирники, журналісти назвати так і не змогли. Кажуть, замішували "на глазок".

Як змагаються справжні кухарі на "Пекельній кухні", дивіться вже у четвер, 4 квітня, на каналі 1+1. Початок - о 21:15.