Журналістів ТСН, які викривали Олега Ляшка, переслідують невідомі

Журналістів ТСН, які викривали Олега Ляшка, переслідують невідомі

Наших кореспондентів піддають агресивному тиску невідомі хлопці спортивної статури

Поділитися:

Журналістів каналу "1+1", які розслідували діяльність лідера радикальної партії Олега Ляшка, переслідують і піддають агресивному тиску невідомі хлопці спортивної статури.

Зокрема, 15 жовтня, на зв'язок з "ТСН" вийшли бійці батальйону, який нібито спонсорував Олег Ляшко. На зустріч прийшли двоє міцних чоловіків, проте вони спочатку постійно змінювали свої вимоги до знімальної локації. Зрештою, повідомили, що готові зніматися тільки в своїй квартирі. За півгодини суперечок вони зробили спробу затягнути журналіста і оператора в під'їзд будинку. Однак, зустрівши гідну відсіч, залишили цю затію.

Переслідуванню з боку групи невідомих чоловіків спортивної статури було піддано і кореспондента "ТСН", яка готувала розслідування про розкішну квартиру Олега Ляшка в елітній київській новобудові. Наступного дня після виходу репортажу в ефір, журналістку почав переслідувати невідомий в темних окулярах, який він постійно загрозливо крутив в руках собачий повідець. Незабаром до нього приєднався ще один молодик - із засобом для зйомки, а неподалік від нього стояли ще четверо спортивних хлопців. Вони були в темних окулярах, незважаючи на вечірній час.