Зірка "Інтернів" Вадим Демчог розповів, що його повернуло до життя

Зірка "Інтернів" Вадим Демчог розповів, що його повернуло до життя

Відомий актор розповів, як духовний наставник допоміг йому стати щасливим

Поділитися:

Нерідко багаті й знамениті зізнаються, що їхній славі передували непрості випробування. Зірці "Інтернів" Вадиму Демчогу теж довелося поборотися за місце під сонцем.

Свою кар'єру актор, як і більшість його колег, починав із театру. Там молодий актор із захватом брався за нові ролі. Особливо його вабили образи божевільних. Пристрасть грати таких персонажів ледь не коштувала Вадимові життя.

"Колись у п'єсі для лялькового театру я повинен був грати блазня . У якийсь момент моє бажання максимально поринути в цю роль відгукнулися тим, що не я втілював блазня, а він грав мене", - згадав Демчог.

Поза театром актор втратив контроль над емоціями. Вадима почала сповнювала агресія: він без причини міг розбити тарілку об стіну чи навіть здійняти руку на оточуючих.

"Я був неадекватним. Що відбувалося, я не знав… І після цього я вирішив, що з цим варто щось робити. Я пішов з театру на 10 років", - розповів Вадим.

Актор не тільки полишив сцену, а й розлучився із дружиною.

Здавалося, дороги назад немає, проте Вадим зустрів духовного наставника, який змінив його життя.

"Мій тато пішов із сім'ї, коли мені було 3 місяці. І я все життя шукав батька. От у тому чоловікові я побачив ті захисні якості. Я почав його потроху з'їдати. Це був такий духовний канібалізм", - зізнався актор.

Після тривалих занять із наставником Вадим вирушив до Індії, де й відкрив для себе рятувальну духовну практику - актор поринув у Буддизм.

Демчог переконаний, що без цього йому би не вдалося вигнати блазня з душі.

Більше про акторові пошуки внутрішнього спокою дивіться у сюжеті "Зіркової хроніки".