Зірка "Останнього москаля" російський актор Ігор Скрипко закохався в українку (ВІДЕО)

Зірка "Останнього москаля" російський актор Ігор Скрипко закохався в українку (ВІДЕО)

Актор всюди з'являється з коханою Христиною

Поділитися:

Як повідомлялось раніше, у другому сезоні Останнього москаля Великі Вуйки чекають великі потрясіння.

У рідне село повернеться Дмитро, батько Валери та брат Івана Петрука. Приїзд Дмитра не залишиться непоміченим і стане потрясінням для Великих Вуйок. Батько зі своїми правилами, і він категорично проти стосунків сина із місцевою вчителькою Ксенією. Віднедавна у актора Ігоря Скрипка зі своїм героєм з'явилося більше спільного - він також закохався в українку. 

-Так сталося, що з Україною тепер тебе пов'язує не тільки робота, а ще й особисте життя. Тут ти собі знайшов дівчину Христину. Це твоя кохана, чи подруга?

- Все добре, вона для мене все.

Наскільки серйозні ці стосунки? Думаєш зробити пропозицію?

- Поки що помовчу, не знаю.

-Ти перший привітав Володимира Горянського з весіллям. Він полетів у медову відпустку в Маямі, і ти тут поруч з дівчиною опинився. Чи бувають такі збіги обставин?

-Насправді, ми домовилися заздалегідь.

-Як відпочивали?

-По-перше, шопінг. Американський шопінг - це гарно. Потім ми ходили до ресторанів різних кухонь, в нічні клуби, на мексиканські вечірки. Скажу, що Володимир з дружиною ті ще тусівники!

Нагадаємо, що перший сезон серіалу став кращим продуктом останніх років на українському телебаченні. Патріотична комедія "Останніх москаль" - лідер у 2015 році одразу за двома аудиторіями дослідження – 18-54, 50 тис+ и 14-49, 50 тис+