Зірка серіалу "Асі" боїться повторити долю Мер'єм Узерлі

Зірка серіалу "Асі" боїться повторити долю Мер'єм Узерлі

Турецька акторка Туба Буйукустун, яка зіграла головну роль у серіалі "Асі", боїться довести себе до нервового виснаження.

Поділитися:

Турецька акторка Туба Буйукустун, яка зіграла головну роль у серіалі "Асі" зізналася, що боїться довести себе до нервового виснаження, як це сталося з "Роксоланою" Мер'єм Узерлі.

Акторка, яка є мамою двох дівчат-близнят, відмовилася від голової ролі у новому турецькому серіалі. Причиною вона назвала втому від постійних напружених зйомок.

"Новий серіал, у якому 72 серії, забирав би багато часу... Не хочу доводити себе до нервового виснаження, як Мер'єм Узерлі! Тому взяла тайм-аут у зйомках", - зізналася Туба в інтерв'ю турецьким ЗМІ.

Зірка "Асі" розказала, що для неї важливо, аби нові зйомки відбувалися у Стамбулі. Тоді вона має змогу щодня повертатися додому, і проводити час з дітьми.

"Раніше я любила подовше повалятися в ліжку. А тепер прокидаюся рано вранці, щоб помилуватися на сплячих дівчаток. Це така зворушлива картина! Я ніколи не втомлююся від них", - сказала акторка.

Нагадаємо, Туба Буйукустун заміжня за актором Онуром Сайлаком, котрий в "Асі" зіграв Тілкі Зія. Їх донькам-близнятам Майї і Топрак нещодавно виповнилося 2 роки.

Серіал "Асі" дивіться з понеділка по п'ятницю на каналі 1+1. Початок - о 17:10.

Також на сайті 1+1 дивіться серіал "Асі" онлайн.