Зірка серіалу "Лост" стане Бондом для нового покоління

Зірка серіалу "Лост" стане Бондом для нового покоління

Сьогодні на "1+1" прем'єра нового науково-фантастичного серіалу "Розвідка".

Поділитися:

Сьогодні на "1+1" прем'єра нового науково-фантастичного серіалу "Розвідка". Головна роль дісталася Джошу Голловею - зірці мегапопулярного шоу "Лост".

Джош грає Габріеля Вона - найціннішого співробітника Кібернетичного командування США. Герою в мозок імплантували хитрий мікрочіп, завдяки якому він має безпосередній доступ до інтернету і може розпізнавати будь електромагнітні спектри. Заради цієї ролі актор повернувся на ТБ після чотирирічної перерви.

"Є кілька причин, через які я вирішив повернутися на телебачення саме з цим проектом. По-перше, я завжди мріяв зіграти роль такого плану. У мене три брати, і ми виросли на фільмах про Джеймса Бонда - завжди грали у шпигунів. По-друге, у мене вже був відповідний набір умінь для цієї ролі. Справа в тому, що для підготовки одного фільму я пройшов навчання у штурмовій групі SWAT. По-третє, цей серіал зачепив мене нетривіальним сюжетом. Мій герой - не просто шпигун, яких глядачі бачили вже тисячу разів. Він живе з комп'ютерним чіпом у голові. Можна сказати, наш серіал балансує на межі реальності і фантастики", - розповідає Джош.

Мікрочіп у голові Вона - це його дар і його прокляття. Габріель є головною надією Америки і її найстрашнішим кошмаром: "механічна" частина агента може отримати доступ до інформації будь-якого роду, а от як цими відомостями скористатися, повинна вирішувати "людська" половина.

Новий серіал досліджує тему відносин "людина - машина", але не тільки. Дружина головного героя також була агентом, але з нею сталася біда. Тепер Габріель повинен не тільки з'ясувати всі обставини цього загадкового випадку, але й захистити її честь.

Дивіться серіал "Розвідка" з понеділка по четвер о 23:35 тільки на "1+1".