Зірки 1+1 допомагають дітям знайти люблячих батьків

Зірки 1+1 допомагають дітям знайти люблячих батьків

Соломія Вітвіцька, Руслан Сенічкін та Юрій Горбунов взяли участь у благодійному проекті "Мрії дітей".

Поділитися:

Зірки каналу 1+1 Соломія Вітвіцька, Руслан Сенічкін, Юрій Горбунов взяли участь у благодійному проекті "Мрії дітей".

Вони сфотографувалися з малятами - підопічними київських шкіл-інтернатів, які мріють знайти люблячих батьків. Організатор проекту - Фонд Дениса Силантьєва.

Так підопічною Соломії Вітвіцької стала 9-річна Олександра, скромна, спокійна і весела дівчинка. Підопічна Юрія Горбунова - Анастасія, 11 років, активна, мріє стати дизайнером.

А ось у напарника Руслана Сенічкіна - 8-річного Максима - мама є, однак їм удвох дуже важко. Хлопчик погано бачить і потребує особливої підтримки.

"У 8-річного Максима, з яким сфотографувався Руслан Сенічкін, дуже поганий зір. Цей малюк живе і навчається у спеціалізованій школі-інтернаті. У нього є одна мама, яка намагається забезпечити Максима всім необхідним. Це буває складно - вона працює в дитячому садку, а дитина потребує дуже багато чого, щоб нормально вчитися, розвиватися, жити і прагнути до щасливого майбутнього.

Тож ця історія особлива, і у дитини особлива мрія - підтримка для його мами, якій складно, а ще мрія - краще бачити цей світ. Можливо, Дід Мороз принесе йому диво, а також багато потрібних подарунків для нього з мамою" - повідомили організатори проекту.

"Мрії дітей" - соціальний фотопроект, приурочений до Дня святого Миколая. Учасники проекту - видатні спортсмени, журналісти, актори, співаки та діти зі шкіл-інтернатів N11 та N12 Подільського району міста Києва.

Минулого року завдяки фотопроекту 4 дитини знайшли родину та отримали дорогу у краще майбутнє.

В цьому році участь у проекті також взяли: Денис Силантьєв, Аліна Гросу, Ольга Сумська і Віталій Борисюк, Оксана Байрак, Сергій Сімак, Анастасія Іванова, Єлизавета Юрушева, Володимир Горянський та інші зірки.