Хто з зірок 1+1 вийде на подіум Ukrainian Fashion Week

Хто з зірок 1+1 вийде на подіум Ukrainian Fashion Week

У моделей перевтіляться Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв та інші ведучі.

Поділитися:

Ведучі групи каналів 1+1 вийдуть на подіум Ukrainian Fashion Week.

У зірковому показі візьмуть участь Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв, Данило Грачов та інші ведучі каналів 1+1, ТЕТ, 2+2.

Такий показ відбудеться вперше в історії української моди. Шоу має назву "Fashion у прямому ефірі". Це прем'єра нової колекції ефірних луків сезону 2013-2014.

Ідейний натхненник показу - головний стиліст 1+1 Ілона Намазова.

Образи для ведучих саме у ці дні готують українські дизайнери. Це їх погляд на те, якими мають виглядати сучасні телезірки новин, інформаційно-розважальних програм та шоу.

Режисер зіркового показу Юрій Жуйков відкриває ще один секрет: на подіумі ведучі не будуть грати роль моделей - вони залишаться самими собою, але увага буде акцентована на їх харизмі і стилі.

33-й Український тиждень моди стартує в Києві 9 жовтня у Мистецькому Арсеналі.  Шоу "Fashion у прямому ефірі" відбудеться 12 жовтня, початок о 21:30.