Зіркові судді проекту розповіли про хитрощі "Маленьких гігантів"

Зіркові судді проекту розповіли про хитрощі "Маленьких гігантів"

Cудді проекту в ефірі "Сніданку з 1+1" поділилися подробицями того, що відбувається за лаштунками.

Поділитися:

Напередодні прем'єри національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти", яка відбудеться вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1", судді проекту в ефірі "Сніданку з 1+1" поділилися подробицями того, що відбувається за лаштунками.

Зіркові судді проекту Юрій Горбунов та Олена Шоптенко, які на проекті працюють в тріо з Наталею Могилевською, розповіли, як вони справляються з новою для себе роллю.

"Нічого складнішого не придумаєш, ніж обирати серед однаково талановитих дітей. В моєму оригінальному жанрі – діти п'яти років. Вони як інопланетяни, їм все цікаво, вони не обманюють, не вигадують, у них немає підтексту. Це навіть не діти-індиго, а "тефлонові" діти – абсолютно нове покоління", - розповідає Юрій Горбунов.

Нагадаємо, кожен з суддів проекту буде представляти свій жанр: Наталя Могилевська - вокал, Олена Шоптенко - хореографію, Юрій Горбунов - оригінальний жанр.

Судді "Маленьких гігантів" також розповіли, на які хитрощі йдуть маленькі учасники проекту, щоб завоювати їхню любов:
"Вони хитрющі. Прямо перед номером підходять і кажуть: "Дядя Юра, я тебе люблю". І спробуй потім їм погані оцінки ставити", - жартує Горбунов.

Нагадаємо, шість дитячих команд поведуть до перемоги їхні зіркові наставники: Ольга Фреймут, Настя Каменських, Ірма Вітовська, Володимир Горянський, Володимир Дантес і Надя Дорофєєва. Вони будуть підтримувати, мотивувати своїх підопічних і допомагати їм готуватися до виступів. Переможцем проекту стане ціла команда.

Прем'єра проекту Маленькі гіганти" відбудеться 11 жовтня о 21:00 на телеканалі "1+1".

Довідка
"Тефлонові діти" - поняття, яким у Франції застосовують до незвичайних дітей, для яких не підходять загальноприйняті стереотипи поведінки.