Зіркові тренери Голосу. Діти пригадали свої перші творчі злети й падіння

Зіркові тренери Голосу. Діти пригадали свої перші творчі злети й падіння

Незважаючи на вже визначений статус у світі шоу-бізнесу, дорослі тренери цілком розуміють та розділяють емоції юних учасників відборів наосліп

Поділитися:

Зіркові тренери другого сезону проекту "Голос. Діти" не одразу народилися відомими. Так само, як і юні учасники кастингів, Потап, Тіна Кароль та Наталя Могилевська колись вперше стояли на великій сцені, тримаючи тремтячими руками мікрофон. Про свої надважливі на початку творчого шляху виступи кожен із них пам'ятає геть усе.

Незважаючи на вже визначений статус у світі шоу-бізнесу, дорослі тренери цілком розуміють та розділяють емоції юних учасників сліпих прослуховувань "Голос. Діти". Адже і Потап, і Наталя Могилевська, і Тіна Кароль до найменших подробиць пам'ятають свої знакові концерти. У маленьких "зірочок" були як вдалі, так і не дуже успішні спроби підкорити велику сцену. Приміром, Тіна Кароль визначилась, що хоче стати співачкою вже у достатньо "зрілому" для юного таланту віці – 14 років. А допоміг їй у цьому… провал на пісенному конкурсі!

"Був конкурс "Чорноморські ігри", він і зараз є. У перший конкурсний день я по балах отримувала першу премію, це моя перша перемога, мій перший конкурс, я зазналась, давала вже усім інтерв'ю, що я переможниця. – Згадує Тіна. - Та коли був найвідповідальніший день, я заспівала погано й отримала третю премію. Я так розчарувалася. А мама тоді сказала: "Так, швидко вирішуй, будеш ти цим займатись, чи ні! Бо ти так плачеш! Нервів моїх на це більше нема". І тоді я сказала, що так - я хочу бути співачкою".

За словами самої виконавиці, перші невдачі тільки загартували її та додали наснаги, вона навчилася їх приймати та стримувати несамовите хвилювання у найвідповідальніші моменти.

А ось Наталя Могилевська не може забути, як тремтіли її руки під час першого виступу перед великою кількістю людей ще у початковій школі на 9 травня. Перед початком демонстрації фільму, присвяченого урочистому дню, маленька Наталка мала зіграти на роялі. Виконавиця досі пам'ятає незрозумілі емоції, що охопили її на той момент. Мабуть, тому вона гарячіше за інших тренерів вболіває за кожного маленького учасника другого сезону "Голос. Діти".

"Нервуюся, тремчу, незрозуміло, чи то від нервів, чи то від холоду на вулиці. Ось так сидить увесь наш клас з першого по дев'ятий, сидять ветерани, кінотеатр", - ділиться Могилевська.

Свої перші "дорослі" виступи виконавиця теж досі не може забути: два концерти у Жмеринці для тоді ще маловідомої Наталі Могилевської не можна назвати надто успішними.

"Це був 95-й рік, мене тоді зовсім мало знали. – Зізнається Наталя. – На перший прийшло людей двадцять, а на другий – людей п'ятнадцять. Або навпаки. І я відпрацювала дві повних програми, причому свій перший сольний концерт я співала з новокаїном у спині".

Та вже буквально за кілька тижнів усе змінилося й у залах, де співала Наталя, часто ставили додаткові стільці для слухачів.

На концертах Потапа сьогодні не те, що стільців нема де поставити, а навіть найменшому яблуку впасти ніде. Порівнювати це із дебютним виступом майбутньої зірки просто нереально. Хоча й тоді, у свої 13 років, Олексій вже заробив перший гонорар! Щоправда, вимірювався він іще купонами, а сам концерт відбувся на сцені районного палацу культури в Києві.

"Це був черговий районний огляд самодіяльності, присвячений чомусь там, я вже не пам'ятаю чому. – Згадує Потап. - Я був одягнений у спортивний костюм, ну, взагалі недалеко пішов від того образу, у якому перший раз вийшов на сцену".

Незважаючи на те, що подробиць про перший виступ Олексій Потапенко наразі пам'ятає мало, емоції, що сповнювали його при виході на сцену та підштовхували до цього, не стерлися з пам'яті.

"На той момент здавалося, що я якийсь маленький. Кривий. Дівчатка мене не люблять. Що тоді, що зараз я переборюю комплекс", - зізнається новоспечений тренер дитячого "Голосу".

Чи допоможе Потап побороти й свої комплекси юним учасникам сліпих прослуховувань? Чи навчаться маленькі таланти не боятися труднощів, як Наталя Могилевська, та долати невдачі, як Тіна Кароль? Дивіться вже з 25 січня о 21:00 у другому сезоні проекту "Голос. Діти".

Читайте також: Ромчик Сасанчин повернувся на шоу "Голос. Діти"