Зірковий дайджест: Найвідданіші друзі з-поміж голлівудських акторів (ВІДЕО)

Зірковий дайджест: Найвідданіші друзі з-поміж голлівудських акторів (ВІДЕО)

Вони не лише популярні актори, а й віддані друзі.

Поділитися:

Вони не лише популярні актори, а й віддані друзі. Нещодавно "Сніданок з "1+1" розповідав про знаменитостей, яким слава не завадила товаришувати одне з одним. 

Хто з голлівудських акторів упродовж багатьох років розділяє з колегами біди й радості, дізнавайтеся у добірці.

ПОДРУГИ НА ЕКРАНІ, ПОДРУГИ У ЖИТТІ

Акторки Дженніфер Еністон та Кортні Кокс вперше зустрілися на зйомках серіалу "Друзі"  1994-го року. І відтоді– нерозлийвода. Одного разу Кортні зізналася журналістам:  секрет такої близької дружби у повній довірі одне одному. Після закінчення  спільної роботи у "Друзях" кар'єра Еністон стрімко пішла вгору. Нові ролі, одруження з першим красунчиком Голівуда Бредом Піттом… Кортні весь час була в тіні своєї подруги, та ніколи їй не заздрила. У 2004-му році Дженіфер стала хрещеною мамою доньки Кокс. А ще подруги балують одне одного дорогими подарунками –нещодавно Кокс подарувала найкращій подрузі велосипед Chanel за 12000 доларів, а Еністон запросила подругу у свою весільну подорож - на Бора-Бора.

ЧОЛОВІЧА ДРУЖБА

Роберт Дауні-молодший та Мел Гібсон познайомились на зйомках фільму "Ейр Америка" 90-го року. І за чверть сторіччя неодноразово підтверджували: вони справжні друзі.

Після премєри "Ейр Америки" перед Робертом відчинилися всі двері. Але надмірний алкоголь і наркотики їх зачинили- режисери припинили запрошувати актора зніматися. Та справжні друзі у біді не залишають - Гібсон запросив Роберта зіграти у фільмі "Співочий детектив". І не помилився – кар'єра Дауні-молодшого стрімко пішла вгору. Пізніше підтримав свого друга і Роберт. У 2010-му у Америці спалахнув скандал: екс-дружина Гібсона заявила, що Мел піднімав на неї руку. На одному з голлівудських заходів Роберт публічно виступив на підтримку друга і попросив громадськість дати Мелу ще один шанс. Зараз актори працюють над спільним проектом, яким саме - поки що таємниця.

ДРУЗІ, КОЛЕГИ, КУМИ

Акторка Гвінет Пелтроу називає себе найвідданішою шанувальницею своєї подруги Бейонсе. А та своєю чергою фанатіє від фільмів з Гвінет. Разом вони проводять відпустки, ходять на шопінг, та...виховують дітей.  Коли Бейонсе зрозуміла, що вагітна, то одразу запропонувала  своїй подрузі Гвінет стати хрещеною маленької Блу Айві.  За загадковим збігом обставин жінки навіть обрали собі чоловіків однієї професії-музикантів.

Детальніше - у "Зірковому дайджесті" онлайн:

Новини по темі