Зірковий дайджест: Як склалися долі дітей-акторів із фільмів "Кучерява Сью" та "Сам удома"

Зірковий дайджест: Як склалися долі дітей-акторів із фільмів "Кучерява Сью" та "Сам удома"

Вони стали відомими ще у дитинстві, та на жаль зі славою впоратися не змогли

Поділитися:

Вони стали відомими ще у дитинстві, та на жаль зі славою впоратися не змогли.

Сьогодні "Сніданок з "1+1" розповів, як склалися долі маленьких акторів, якими колись захоплювалися мільйони.

ДЕ КЕВІН?! КЕВІНА НЕМАЄ!

Після виходу  фільму "Сам удома" ніхто не сумнівався – у маленького Маколея Калкінапопереду ще не одна зіркова роль! У цьому був переконаний і сам виконавець ролі Кевіна. Проте рання слава та гроші стали для нього справжнім випробуванням.

Батько актора почав вимагати у продюсерів 8-мільйонні гонорари для сина! Це розбестило молодого актора, а продюсери більше не запрошували його у кіно. Із часом Маколей почав вживати наркотики, у 17 років одружився, а потім швидко розлучився. Так сталося, що акторський талант у хлопцеві вже не бачив ніхто. Через цю та безліч інших причин 2012-го Калкін намагався накласти на себе руки, але, на щастя, його врятували. Зараз актор живе в Нью-Йорку і на публіці з'являється дуже рідко.

НЕЙМОВІРНА КУЧЕРЯЯВА СЬЮ

1991-го року 10-річна дівчинка Елісон Портер полонина серця глядачів з усього світу. Великі очі, неймовірно красиві кучері... Сама безпосередність! Зараз жінці 34 роки. І не так давно вона зізналася у своєму блозі: рання слава ледь не зруйнувала їй життя.

та  "Я і моя тінь" зробили сестричок Мері-Кейт та Ешлі Олсен відомими далеко за межами США.

Як і всі діти-актори, які стали відомими надто рано, дівчат Олсен теж не обійшов період гучних вечірок та алкоголю. Але сестри з цим впорались.. і взялися за діло. У кіно 29-річні Олсен більше не знімаються, але знайшли себе в модній індустрії - близнючки мають власний бренд одягу. А Мері-Кейт вже і заміж вийшла, за брата 23-го президента Франції Ніколя Саркозі, Олів'є.

Детальніше - у "Зірковому дайджесті" онлайн:

Новини по темі